Logotip de Adolescents.cat

Per què cridem quan tenim relacions sexuals?

per Adolescents.cat, el 20 d'agost de 2020 a les 08:04
Els sorolls i/o gemecs que moltes persones fan en major o menor grau mentre mantenen relacions sexuals (especialment quan s'està estimulant una zona sensible i s'està sentint plaer) poden tenir diferents naturaleses.



Està comprovat que les persones que gemeguen quan ho fan asseguren que tenen millors relacions sexuals que les que ho fan completament en silenci. Això és degut a que els gemecs serveixen per alliberar les sensacions que sentim quan ho fem i per comunicar-nos amb l'altra persona.

Els sorolls poden indicar a l'altra persona si ens està agradant el que fa, si estàs notant menys plaer o més... A més a més, es va fer un experiment i es va descobrir que la gent s'excita més quan la seva parella gemega de tant en tant que si està en silenci.




També s'ha descobert que tant en relacions heterosexuals com homosexuals, les dones tenen més tendència a gemegar que els homes i això podria ser per motius socioculturals.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: