Logotip de Adolescents.cat

5 coses positives de tenir amics lluny de tu

per Redacció, el 20 d'agost de 2020 a les 08:14
L'amistat és una de les coses més valuoses que tenim a la vida, i sovint si una bona amistat la tenim lluny, ens sentim molt tristos/es. Però no tot és negatiu, la distància també pot aportar coses positives com les que enumerem a continuació!

 Podeu parlar de moltíssimes coses interessants


Resultat d'imatges de talk gif tumblr

Segurament quan parlis amb aquest amic o amiga tindreu moltes més coses interessants per parlar. Podràs saber coses noves del lloc on està, ampliar la teva cultura, etcètera. A més a més, la distància aconsegueix evitar que sempre parleu de les mateixes coses i us acabeu avorrint.


 Pots viatjar més

Resultat d'imatges de travel gif tumblr

Tindràs l'excusa perfecta per reservar un bitllet que et porti directament a veure el teu amic o amiga! A més a més, com que ambdós ja estareu acostumats a viatjar, també podreu planificar altres viatges per conèixer el món!

 La vostra amistat durarà per sempre

Resultat d'imatges de clock gif tumblr

Si la distància no ha aconseguit trencar la vostra amistat, què ho pot fer? Res! La seguretat d'haver compartit temps a distància és impagable, ja que una amistat per a tota la vida és molt difícil de trobar!

 Valores molt més l'amistat

Resultat d'imatges de best friends gif tumblr

Moltes persones que tenen amistats sempre al seu costat sovint discuteixen i no li donen el valor que té realment. La sensació de voler abraçar algú i haver d'esperar reforça molt més aquest vincle amb una amistat i fa que valoris molt més el que tens!

 Valores molt més el temps al seu costat

Resultat d'imatges de best friends gif tumblr

El temps al seu costat s'ha d'aprofitar des del primer minut i ningú podrà evitar-ho! Tindreu tantes ganes de fer coses que el temps que passareu juntes serà inoblidable!

 Teniu algun amic lluny de vosaltres?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: