Logotip de Adolescents.cat

Per què va acabar realment aquesta mítica sèrie?

per Redacció, el 29 d'agost de 2020 a les 06:00
"The Big Bang Theory" va estrenar la seva última temporada l'any 2019, quan Jim Parsons (Sheldon Cooper) va decidir no renovar el seu contracte per les dues següents temporades, però que va fer que volgués deixar-la?

Ha sigut en una entrevista per podcast de "David Tenant does a podcast with..." on ha expressat que necessitava provar i fer coses noves. Va prendre aquesta decisió poc després que el seu gos morís i aquell mateix estiu es trenqués una cama, en aquell moment ses sentia com si estigués a la vora del precipici. 


Tot això es va ajuntar amb què ell i el Todd feien 15 anys junts i ho va considerar com si fos el final d'una etapa de la seva vida i que per tant necessitava un canvi. Diu que va tenir la sort de tenir un moment de claredat i pensar "No segueixis accelerant, saps?, utilitza aquests temps per mirar al teu voltant" i és el que va fer. Necessitava provar coses noves, que encara no coneixia però necessitava intentar-ho. Ell pensava que per la seva sortida no acabaria però no va ser així. 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: