Logotip de Adolescents.cat

Digues com agafes el mòbil i et diré com ets

per Redacció, el 15 d'agost de 2020 a les 06:00
El llenguatge corporal revela trets de la nostra personalitat i transmet com ens sentim. De fet, segons els experts de Flooxer la manera en com agafem el mòbil és capaç de reflectir característiques de la nostra manera de ser. 

Evidentment es tracta d'una generalització, però és curiós veure com els gests poden transmetre sensacions i qualitats tan diferents. Us portem l'anàlisi que han fet.

 


Versió sense playbuzz
Si agafes el mòbil amb una mà i fas servir el dit gros de la mateixa per navegar: segurament ets una persona segura, amb les idees clares i a qui, normalment, no li costa prendre decisions. 

Si utilitzes les dues mans, una per agafar-lo i el dit gros de l'altre per navegar: segurament ets una persona prudent i confies en la teva intuïció. 

Si utilitzes les dues mans, una part agafar-lo i el dit índex de l'altre per navegar: segurament ets una persona creativa a qui li agrada tenir temps per ordenar les seves idees i reflexionar. 

Si aguantes i utilitzes el mòbil amb les dues mans: segurament ets una persona que valora l'eficiència resolutiva i flexible.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: