Logotip de Adolescents.cat

Els indignants requists per ser assistent d'influencer

per Redacció, el 11 d'agost de 2020 a les 10:36
Habilitats per ser una "persona dolenta" i disponibilitat gairebé les 24 hores del dia. Aquests són només alguns dels requisits que una coneguda influencer demanava a tots aquells que volguessin ser el seu assistent o assistenta personal. 

Així ho va revelar Taylor Lorenz, periodista de The New York Times, al seu compte de Twitter. La comunicadora va compartir l'oferta de feina que li havia arribat d'una instagramer amb més de 10 milions de seguidors de la qual no va voler dir el nom.  Segons es pot llegir en l'anunci de feina, l'assistent personal de la influencer havia d'estar disposat a "planejar i gestionar les activitats del calendari, estar a casa de la instagramer 8 hores al dia, netejar, cuinar, comunicar-se amb el productor, el responsable de vídeo, l'editor, el representant, els estilistes, el servei de neteja i altres celebrities i amics, documentar-se i preparar totes les activitats de preproducció, producció i postproducció". 

Ah, i això no és tot. La influencer també demanava que el seu assistent personal estigués disponible al telèfon "les 24 hores del dia" i que tingués "l'habilitat de ser dolent i apartar els sentiments".


I quin era el sou per aquesta feina? Doncs només 25 euros l'hora. 

Com us podeu imaginar, l'oferta va indignar els usuaris de les xarxes socials i el tuit de la periodista Taylor Lorenz es va fer viral en poques hores.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: