Logotip de Adolescents.cat

L'abans i el després: així és ara la influencer que s'ha gastat més de 50.000 euros en tatuatges

per Redacció, el 11 d'agost de 2020 a les 09:22
Només té 25 anys, però ja s'ha fet uns 600 tatuatges. Així és Amber Luke, una influencer australiana que s'ha gastat més de 59.000 euros en omplir de tinta el seu cos. 

Segons ha explicat en una entrevista a Business Insider, no li agradava tenir un aspecte convencional, és per això que va decidir cobrir la seva pell amb tatuatges i sotmetre's a diverses operacions estètiques. "Pel meu gust, encaixava massa bé amb el canon de bellesa", explica. 


Amber Luke porta tatuades gairebé totes les parts del seu cos, fins i tot els globus oculars. De fet, per culpa d'aquesta intervenció va patir ceguesa temporal durant tres setmanes. 

Tot i això, assegura que se seguirà tatuant i seguint amb el seu estil de vida perquè és el que la fa feliç.

 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: