Logotip de Adolescents.cat

5 sèries mítiques que tornen amb noves versions

per Redacció, el 15 d'agost de 2020 a les 06:00
Aquests mesos s'han anat anunciant reboots i remakes de sèries mítiques, és a dir, noves versions de produccions tan conegudes com Gossip Girl, Lizzie McGuire o Zoey 101, entre altres. Us en portem algunes que us agradarà conèixer:

 


Versió sense playbuzz
Gossip girl 
La nova Gossip Girl seguirà les aventures d'una nova generació d'estudiants de l'Upper East Side. Les xarxes socials i les noves tecnologies tindran un paper molt destacat en la trama. S'estrenarà el 2021.

Lizzie McGuire 
En la nova temporada podrem veure com ha canviat la vida de la Lizzie i seguir el seu dia a dia a Nova York. El que encara no se sap és quan s'estrenarà la sèrie, ja que el rodatge es va aturar.

Zoey 101
Els nous episodis mostraran la vida de la Zoey amb 29 anys, sent mare de família i fent front a una nova etapa. I no només això, sinó que a la sèrie també hi podria tenir un paper destacat la Maddie, la filla de Jamie Lynn.

Física o química
Atresmedia va anunciar fa poc que preparava una nova versió de Física o Química amb alguns dels seus actors originals com ara Maxi Iglesias i Ana Milán. De moment, però, no es coneixen gaires més detalls ni tampoc la data d'estrena.

El Internado
La sèrie, igual que l'original, ens explica la història d'un grup d'adolescents rebels que estan internats en una escola aïllada enmig de les muntanyes. El bosc que l'envolta està ple de llegendes urbanes i de sorpreses inesperades. El internado: Las Cumbres comptarà amb 8 episodis i està previst que s'estreni a finals d'any, tot i que encara no està confirmat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: