Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 15 d'agost de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense playbuzz

El teu cervell manté el sentit del temps mentre dorms. Tu estàs adormit/da però el teu hipotàlem no, responsable de mantenir el rellotge biològic que guia els teus ritmes circadiaris. És per això que a vegades ens despertem "sols/es" abans que soni el despertador. 

La línia de creuers de Disney va ser la primera a tenir barques salvavides de color groc i no de color taronja – el to normatiu-. Es volia que les embarcacions fossin grogues perquè és el color de les sabates de Mickey Mouse i això els permetia mantenir l'esquema de colors d'aquest personatges emblemàtic: el casc negre, l'estructura blanca, les xemeneies vermelles i els costats, on hi ha les barques, grocs. 

Hi ha un curt palíndrom: Symetry. El film pot ser reproduït cap endavant o cap endarrere i el resultat és el mateix. 

Meryl Streep és l'actriu amb més nominacions a l'Oscar amb un total de 21. 

Els CD van ser dissenyats per contenir 72 minuts de música perquè és la duració de la 9ª Simfonia de Beethoven.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: