Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 10 al 16 d'agost

per Adolescents.cat, el 10 d'agost de 2020 a les 08:48
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz


ÀRIES
Hauries de començar a acceptar la situació, no tot pot ser com tu vols. Busca alternatives i intenta ser més positiu! Hi ha un amic que necessita molt que estiguis per ell, no passa per un bon moment. Serà una bona setmana per posar en ordre les teves coses i gaudir de la companyia dels teus familiars i amics, ho necessites. Així que per poc temps que tinguis intenta passar més estona amb ells. Dia de la sort: 11.

TAURE
Intenta veure el got mig ple i no mig buit, gairebé tot té un costat positiu, només cal trobar-lo. Ara és el moment de confiar plenament en aquell amic que sempre t’ha donat suport. Aquesta setmana tindràs moltes coses a fer, estaràs molt actiu però alhora estaràs molt al teu món. Aprofita els teus pensaments per ser creatiu, algú veurà que ets especial i diferent de com t’imaginava. Dia de la sort: 14.

BESSONS
Ja saps què fer si ho vols, només cal que tinguis clars els objectius. Hi ha una persona que està influint molt en la teva vida i el teu caràcter està canviant una mica per ell/a, encara és aviat poder saber si això és bo o no. T’adonaràs d’un error que has comès però hi haurà un amic al teu costat que t’ajudarà a solucionar-ho. Tens bona sort en els estudis però t’has d'esforçar més. Hi ha un èxit a la vista però arribarà més endavant. Dia de la sort: 14. 



CRANC
Els errors es paguen i tu encara n'estàs pagant un del passat. Paciència i mira endavant! Aquesta setmana tindràs una bona sorpresa i serà el moment d’estar agraït a les persones que ho han fet possible. Tens al teu interior problemes del passat que no et deixen avançar com hauries de fer-ho, ja és hora de començar de zero! És el moment perfecte per renovar-te amb música nova i fixar-te nous objectius. Dia de la sort: 12.



LLEÓ

Estigues més atent al que et diu la intuïció perquè hi ha una persona que últimament està molt per tu. Deixa d’inventar-te excuses per no atrevir-te a fer el que ara mateix estàs desitjant... I si mai arriba el moment ideal? Et sents content i relaxat i estàs molt més pensatiu que de costum... això tindrà influència en les teves relacions socials i en l’amor de forma positiva. Dia de sort: 16. 

VERGE
És millor que vagis amb compte amb aquelles relacions que ja t'han fet mal. Aquesta setmana estaràs molt pensatiu i tindràs reflexions molt profundes que voldràs compartir. És moment d’equilibrar les teves responsabilitats i la teva vida social. Tens bona sort aquests dies en els diners! Color de la sort: verd. Dia de sort: 13.

BALANÇA
Sembla que aquesta setmana tindràs una mica de problemes personals amb algú molt proper, intenta mantenir la calma. Si no apostes per allò que creus, no et sentiràs bé, alça la teva veu! Pel que fa a les amistats, no perdràs oportunitats però sí que hauràs de posposar plans per un millor moment. Algú et farà obrir els ulls sobre una situació i t’adonaràs que hi ha gent que canvia molt d’un dia per l’altre. Dia de la sort: 16.

ESCORPÍ
Si no estàs bé al seu costat és millor que te n'allunyis com més aviat millor, que no et faci pena deixar enrere persones tòxiques. De vegades l’amor es presenta de la forma menys inesperada i no saps ni com ha passat. Millora la teva salut i el teu optimisme però has de posar-te les piles si vols portar-ho tot al dia. Aquesta setmana estaràs més centrat i tot t’anirà millor, especialment el dia 15.

SAGITARI
Aquesta podria ser una setmana de grans canvis per tu, és el moment de demostrar el que vals i agafar les rendes de la teva vida, tu pots amb tot i més, només cal que tinguis ganes. Estàs interessat en una persona que no s'acaba de decidir. Un dia et sembla que et dóna esperances i l'endemà et diu que només sou amics. Deixa de preocupar-te i desvia l'atenció cap a una altra banda i veuràs com tot es va posant al seu lloc. Dedica el temps als que et fan sentir feliç. Dia de la sort: 14. 

CAPRICORN
Segons les estrelles, les teves relacions familiars no passen pel seu millor moment aquests dies i qualsevol malentès podria desencadenar en un bon terratrèmol. No perdis els nervis, sigues pacient. Passaràs molt bones estones amb els amics, ara no et creguis tot el que et diuen, sigues crític. Intenta fer alguna cosa nova, aquesta setmana es poden presentar canvis positius. Hi ha algú amb un signe de foc (àries o lleó) que té moltes ganes d'estar amb tu. Dia de la sort: 16. 

AQUARI
Aparca el rancor i la gelosia i parla amb aquesta persona amb qui t'has enfadat, després et sentiràs molt millor. Tens bona sort amb les relacions socials i ara és el moment de conèixer gent nova per fer noves amistats. Segons els astres, la comunicació no serà fluida amb la família, el que podria provocar mals rotllos i malentesos. No obstant això, si mires les coses amb una mica de distància, sabràs què és el que has de fer o dir en cada moment. Dia de la sort: 13.

PEIXOS
No cal que diguis tot el que et passa pel cap, a vegades no t’adones però acapares totes les converses i això molesta molt. L'amor no el tens tan lluny com et sembla el que passa és que se’t fa difícil reconèixer-lo. Una situació nova, una trobada casual en un lloc públic amb molta gent o al carrer, pot posar-te davant de qui en un futur pròxim seria algú important en la teva vida. No ho deixis escapar. Dia de la sort: 14.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: