Logotip de Adolescents.cat

Què és el «sexe vainilla»?

per Adolescents.cat, el 7 d'agost de 2020 a les 14:28
Potser encara no ho sabies, però el sexe convencional de tota la vida, sense postures estranyes ni extravagàncies, té un nom: sexe vainilla. És aquell terme que s'entén com “fer l’amor”: carícies, petons, contacte visual i connexió emocional.

Almas Oscuras | Fotos de novios tumblr, Gifs de besos, Fotos ...


Però d’on ve el concepte de “sexe vainilla”?
T’ha passat mai que vas a comprar-te un gelat i et passes molta estona valorant si agafes el d’stracciatella, el de kinder, el d’Oreo, el de ‘cheesecake’... Finalment tries el més bàsic, el de vainilla! Pot semblar avorrit, però t’encanta, combina amb tots els altres i saps que no et falla mai.


Doncs aquesta és la metàfora que dóna nom a aquest tipus de sexe més convencional però també més afectuós, suau i emocional.

Dit això, cal deixar clar que el sexe vainilla no vol dir avorriment. Aquest tipus de pràctica se centra en buscar el plaer mutu i la connexió, per tant, en cap cas vol dir que les persones s'estiguin reprimint o sigui poc atrevides. Simplement que exploren la sexualitat d'una manera més íntima, propera i emocional.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: