Logotip de Adolescents.cat

Així és la nova funció d'Instagram

per Redacció, el 6 d'agost de 2020 a les 08:02
Fa poc publicàvem que Instagram estava creant una nova eina per fer la competència a Tik Tok: Reels. Doncs bé, des d'aquesta setmana ja està en funcionament i la podeu utilitzar si teniu descarregada l'última versió de la plataforma.

La nova funció permet als usuaris elaborar i publicar vídeos similars als de Tik Tok. Per exemple, l'eina ens deixa utilitzar stickers, efectes de realitat augmentada, usar àudios que ja tinguem guardats, crear transicions entre diferents clips, controlar la velocitat de la gravació –accelerar-la o alentir-la-, etc. Per elaborar un vídeo amb aquesta opció, cal seguir una fórmula similar a la que utilitzem quan fem una story. De fet, l'apartat de Reels es troba a la mateixa secció que les històries d'Instagram, com podeu veure en la imatge. Això sí, els clips gravats amb aquesta funció, a diferència dels stories, es poden compartir a la secció d'Explora per tal que arribin a més persones.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: