Logotip de Adolescents.cat

9 sèries sobre l'amor que t'agradarà veure

per Adolescents.cat, el 5 d'agost de 2020 a les 12:51
L'amor és present a pràcticament totes les sèries que mirem. Ara bé, n'hi ha algunes on n'és més protagonista que en d'altres, com aquestes que us recomanem:
 


Versió sense playbuzz
Love
Una de les sèries amb més èxit de Netflix. Narra la història del tendre Guy (Paul Rust) i l'esbojarrada Mickey (Gillian Jacobs). En cada capítol podem veure com exploren experiències que no esperaven viure, des de l'enamorament fins a les incomoditats de la intimitat. 

Casual 
La sèrie, estrenada el 2015, explica la història d'una família formada per un noi solter, la seva germana acabada de divorciar i la seva filla adolescent. Tots tres intentaran buscar l'amor mentre s'ajuden l'un a l'altre i intenten sobreviure al complicat món de les cites. 

Dates 
Segurament haureu vist o us sonarà una sèrie emesa per TV3 anomenada Cites. Doncs bé, heu de saber que està inspirada en la sèrie britànica Dates, la qual es va estrenar el 2013. Aquesta producció, tal com el seu nom indica, mostra la primera cita entre dues persones desconegudes que queden amb l'esperança d'establir una relació. 

Master of none 
Aquesta sèrie creada i protagonitzada per Aziz Ansari (Creator) explica la història d'un actor que viu a Nova York i que encara no té massa clar què vol fer amb la seva vida. Cada capítol tracta algun aspecte o problemàtica diferent, inclòs l'amor i les relacions de parella, amb què us podeu sentir identificats. 

Un lugar para soñar
Una noia vol començar de zero i deixar enrere un traumàtic episodi que ha viscut. És per això que es trasllada al nord de Califòrnia, on l'esperen moltes sorpreses i potser, també, l'amor.

Lovesick
El Dash està passant un mal moment econòmic, té una depressió i segueix enamorat de la seva exnòvia, Lauren. Tot canvia, però, quan coneix la Nora, una dona espontània i inoblidable. 

Tú yo y ella
Ens explica la història del Jack i l'Emma, una parella que decideix obrir la seva relació per millorar la vida sexual. El que cap d'ells dos s'espera és acabar-se enamorant de la Izzy, la noia amb qui es veuen. 

Modern Love
Històries independents que exploren les relacions, l'amor i la connexió humana basades en una columna del diari The New York Times. 

Divorce 
Divorce gira entorn de la Frances, una dona que després d'una dècada casada i amb dos fills comença a replantejar-se la seva vida i la desgastada relació que manté amb el seu marit Robert.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: