Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 8 d'agost de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense playbuzz

A Giethoorn, coneguda com la Venècia del Nord, no hi trobaràs ni un sol carrer, sinó una xarxa de canals d'aigua de més de sis quilòmetres que travessen aquest municipi d'Holanda. 

Els romans havien utilitzat l'orina per blanquejar les dents. 

Hi ha una bombeta que fa més de 100 anys que està encesa i fa llum. Es troba en un parc de bombers de Livermore, Califòrnia, i va ser construïda a mà amb filament de carboni. La podeu veure en aquesta webcam. 

Podem plorar perquè som feliços, perquè ens sentim tristos, perquè pelem una ceba o simplement perquè sí. Doncs bé, les diverses emocions o situacions generen llàgrimes amb formes diferents, com podeu veure en aquestes imatges. 

Estar amb gent positiva ens fa més positius. Els estudis del neurocientífic Moran Cerf van descobrir que quan dos individus passen temps junts, les seves "ones" cerebrals comencen a assemblar-se i fins i tot poden arribar a ser idèntiques. Per tant, acabem tenint actituds semblants a les de les persones que ens envolten.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: