Logotip de Adolescents.cat

5 consells senzills per maquillar-te portant mascareta

per Adolescents.cat, el 23 de juliol de 2020 a les 08:37
Qui t'havia de dir mentre et maquillaves la nit de Cap d'Any, que al cap de tres mesos t'hauries de passejar amb mascareta a tot arreu?

La situació actual és excepcional i gairebé surrealista i la mascareta ja no és una opció, sinó una obligació. I per a les persones que gaudim del maquillatge és una mica frustrant la cosa. I és que, sabies que la venda de pintallavis ha baixat en picat des de la crisi del coronavirus?


Avui t'expliquem alguns consells senzills perquè no et quedi tot el maquillatge empastifat a la mascareta:

Escull maquillatge de llarga durada o “waterproof”. Això sí, hidrata’t bé la pell abans perquè estigui cuidada

Utilitza productes en pols i no en crema. Els productes en crema a la més mínima que comencis a suar o amb el pas de les hores, t’acabaran quedant tots marcats a la mascareta.
Destaca més la mirada i. Aprofita per maquillar més els ulls ja sigui amb ombres, amb eyeliners, amb rímel... 
Bye pintallavis! Evita maquillar la part inferior de la cara, no apliquis productes als llavis ni a la barbeta per evitar tacar la mascareta i deixar que la pell respiri més bé.
Esprai fixador. Si no tens cap fixador del maquillatge, ara és el moment d’invertir en algun. Et recomanem l’All Nighter de Urban Decay o algun de Revolution.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: