Un dels grans plaers de l’estiu i la calor són els gelats. Sovint en voldríem menjar cada dia, però la realitat és que els gelats que podem trobar en supermercats, restaurants i botigues, tenen molts sucres i són molt processats. I no passa absolutament res per menjar-ne esporàdicament!
Però si ets molt fan dels gelats i en vols menjar de sans, et recomanem aquesta recepta de la
@blancanutri que, a més,
no té gluten, ni sucre, ni edulcorants ni ou! I fins i tot la pots fer sense làctics en el cas que siguis intolerant.
Ingredients:
1. Iogurt grec (o iogurt vegetal de coco d’Alpro)
2. 1 grapat de maduixes congelades
3. 1 grapat de fruits vermells congelats
4. 1 plàtan madur
5. 3-4 porcions de xocolata >70%
6. 1 culleradeta d’oli de coco
Preparació:
1. En tres bols per separat: 3 cullerades de iogur + cada tipus de fruita (plàtan, fruits vermells o maduixes)
2. Batre cada barreja fins que quedi homogènia
3. Afegir cada barreja als motlles amb una cullera i separant els 3 colors
4. Congelar 4h
5. Per la cobertura: Escalfar xocolata + oli de coco al microones (1 minut). Un cop congelats es tira la xocolata desfeta per sobre i ja estan llestos per menjar perquè veuràs que la xocolata s’endureix de seguida!
Aquí podràs veure la preparació en vídeo: