Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 25 de juliol de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?
 


Versió sense playbuzz
Les ulleres de sol van ser creades a la Xina per tal que els jutges poguessin amagar les seves expressions facials mentre estaven resolent una causa. 

A Anglaterra, tots els cignes del riu Tàmesi pertanyen a la reina i cada any es fa una cerimònia, el Swan Upping, per fer-ne recompte. 

Emma Duvoll, una nord-americana de 75 anys, va guanyar la loteria després de comprar una butlleta amb els mateixos números que li havien aparegut en una galeta de la sort. 

El que veieu a la foto és un arc de Sant Martí lunar, un fenomen que té lloc per la refracció de la llum de la lluna en la pluja o en la borina. 

Els abellots poden volar en altituds superiors a la de l'Everest. Arribem fins als 9.000 metres!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: