Logotip de Adolescents.cat

TEST Saps a quina ciutat corresponen aquestes imatges?

per Redacció, el 20 de juliol de 2020 a les 10:40
Saps a quina ciutat corresponen aquestes imatges? El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, us porta un test perquè pugueu demostrar com de bé coneixeu les ciutats de tot el món! Has d'escollir quina és la ciutat apareix a cada imatge! Estàs a punt?

 


Si tens més de 5 respostes correctes no hi ha dubte que tens una ànima viatgera! Fent turisme podem conèixer gent nova, però també cultures, tradicions i indrets que ens fan al·lucinar. Viatjar ens obre la ment i ens fa anar més enllà del nostre espai de confort. 

Si el turisme és la teva passió, al CETT-UB hi trobaràs una gran varietat d'opcions per poder dedicar-t'hi! Pots estudiar el Grau de Turisme, on podràs escollir diferents itineraris per especialitzar-te en àmbits com la Direcció Turística o la Direcció de Negocis Digitals Turístics. També pots decantar-te per la gastronomia amb el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (UB-UPC), estudis pensats conjuntament amb xefs de primer nivell com Joan Roca.

I si et decantes per fer un Cicle Formatiu per ser Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració; Tècnic Superior en Direcció de Cuina o bé Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració, no t'ho pensis més, el CETT està fet per a tu!

Si voleu saber-ne més, podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: