Logotip de Adolescents.cat

Diuen que aquesta és la sèrie amb un sexe més realista: l'heu vista?

per Redacció, el 16 de juliol de 2020 a les 12:58
Crítiques i aplaudiments a parts iguals. Normal people, estrenada fa pocs dies a Espanya, s'ha convertit en una de les sèries més polèmiques de l'estiu


El motiu?
El seu alt contingut sexual. En concret, segons han calculat diversos mitjans, els 12 capítols de la primera temporada contenen 41 minuts de sexe. És a dir, les escenes íntimes ocupen un 12% de cada episodi aproximadament. 

 

Alguns usuaris consideren que les seqüències pujades de to són massa freqüents i explícites. Altres, en canvi, celebren que es tracti la sexualitat de manera natural. 

La sèrie, que es pot veure a StarzPlay, està basada en una novel·la de Sally Rooney i ens explica la complicada relació entre la Marianne i el Connell. Segueix la història d'aquests dos personatges des de la seva adolescència fins a la seva etapa adulta, quan han de sortir de la zona de confort i fer la seva vida de manera independent. Tenint en compte això, doncs, no és estrany que la sèrie contingui escenes sexuals, ja que es parla de l'enamorament durant la joventut i de la vida en parella.

De fet, hi ha crítics especialitzats que veuen necessari que ficcions d'aquest estil abordin la sexualitat tal com ho fan. Alguns d'ells han arribat a escriure que les escenes de Normal People "són la representació més saludable i natural sobre el sexe" que han vist en molt temps. 

I és que en aquesta ficció no s'amaguen els pèls, ni la regla, ni les complicacions per descordar els sostens. S'intenten mostrar les coses tal com són i això és d'agrair. L'heu vista?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: