Logotip de Adolescents.cat

Què vol dir realment aquesta emoticona que tothom fa servir?

per Adolescents.cat, el 13 de juliol de 2020 a les 10:39
Les emoticones ja formen part de la comunicació quotidiana tant en entorns personals com professionals. Ens ajuden a reforçar missatges o a posar-hi emoció, fent que la comunicació sigui més efectiva. El millor és que no entenen d’idiomes i els podem entendre igual a qualsevol lloc del món.

Molts i moltes fem servir l’emoticona que es tapa la boca ja sigui l’emoji groc o el mono. Normalment ho interpretem com una forma de vergonya perquè hem dit alguna cosa fora de lloc o simplement ens sentim incòmodes.


Significado del emoji mano en la boca

Però com et quedaries si et diem que interpretem malament el significat?


Aquesta emoticona es va crear el 2017 i li van posar el nom “cara amb la mà a la boca” i va ser creat per denotar commoció, sorpresa o una emoció d’alguna cosa inesperada o fins i tot de desconfiança.

Tu com utilitzes aquesta emoticona? Algun cop has tingut malentesos per culpa d’emojis?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: