Logotip de Adolescents.cat

7 coses que has de saber sobre el grau en Medicina

per Redacció, el 8 de juliol de 2020 a les 14:30
Sabem que per molts i moltes de vosaltres és el moment de triar què estudiareu el curs que ve. És per això que aquests dies anirem publicant articles sobre diferents formacions i carreres. Avui ens volem centrar en el grau en Medicina i explicar-vos més sobre el dia a dia dels alumnes i les activitats que realitzen.

A la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, per exemple, els alumnes fan activitats pràctiques des de primer curs i estan en contacte constant amb professionals d'aquest àmbit. 


I és que, una de les característiques principals d'aquest grau és l'aprenentatge a través de casos clínics i la importància de les pràctiques, és a dir, de poder guanyar experiència fent estades en centres sanitaris i a través de simulacions. Us expliquem alguns detalls més que potser no sabíeu sobre aquest grau i la UVic-UCC:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: