Logotip de Adolescents.cat

Aquesta foto està generant molt debat a Twitter: és Rosalía o no?

per Redacció, el 6 de juliol de 2020 a les 15:11
"Hola Rosalía. Necessitem saber una cosa. Vam fer el camino de Santiago fa uns anys (2011-2012) amb uns amics. Una tarda ens vam trobar una noia que es deia Rosalía i era de Barcelona. Eres tu? Estem fent apostes i ho hem de resoldre". 
Aquest és el missatge que un usuari de Twitter va publicar fa pocs dies, acompanyat de dues imatges on se'l pot veure a ell amb els seus amics i una noia –la qual podria tractar-se de Rosalía-. 

El tuit es va convertir en viral en poques hores i des de llavors acumula centenars de comentaris on es debat si la jove que apareix a les imatges és la cantant. De moment la majoria aposta pel sí, tot i que de moment la cantant encara no ha contestat. Vosaltres què en penseu?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: