Logotip de Adolescents.cat

Aquesta sèrie juvenil està provocant molta polèmica: tu què en penses?

per Victor Rodrigo, el 2 de juliol de 2020 a les 10:18
L'Àfrica és una jove de vint anys amb una feina precària, una vida amorosa inestable i resideix en un pis compartit. És la mostra de tota una generació actual a Catalunya, que lluita per trobar el seu lloc al món i saber qui és. Tota aquesta situació es capgira radicalment quan descobreix que està embarassada i no sap qui és el pare.


Aquest és l'augment de Drama, la nova sèrie que aterra a TV3 i que ha generat molta polèmica. El motiu? El protagonisme tant del català com del castellà. I és que, diverses persones han criticat a les xarxes socials que s'utilitzi de manera recurrent el castellà, ja que segons ells això perjudica la "normalització" del català, una llengua en perill.

També hi ha, però, qui ha defensat que la sèrie sigui bilingüe, ja que reflecteix una realitat molt present a casa nostre i la fa més creïble. Aquests són alguns dels comentaris que s'han publicat:
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: