Logotip de Adolescents.cat

5 aliments que t'ajudaran a rendir més en època d'exàmens

per Redacció, el 30 de juny de 2020 a les 09:00
S'acosta la selectivitat i segur que molts de vosaltres us esteu esforçant cada dia per arribar al 7 de juliol amb totes les matèries preparades. Cadascú té el seu mètode de treball, hi ha qui prefereix estudiar al matí, a la tarda o bé a la nit, però sabíeu que l'alimentació també intervé a l'hora de rendir més?

Hi ha molts aliments que, per les seves qualitats, ens aporten una dosi extra d'energia i ajuden al nostre rendiment. Els experts del CETT, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia, us porten 5 aliments que us ajudaran a rendir més en època d'exàmens. 

 


Segur que a vegades us concentreu tant que us costa fer pauses i beure aigua, però cal tenir en compte que la hidratació és clau. L'aigua depura l'organisme i ens fa sentir més lleugers i, a més, és responsable de més del 85% del pes del cervell, així que no la subestimeu! 

Montserrat Saperas, responsable del Grup de Recerca en Cuina i Gastronomia del CETT-UB, indica que "hi ha aliments que podem incorporar molt fàcilment a la nostra dieta i que ens ajudaran a millorar el nostre rendiment, com els plàtans, que podem posar en smoothies o batuts". Saperas afegeix també que "la forma de cuinar els aliments també és important. Si cuinem el peix a la papillota o al vapor, per exemple, aconseguirem mantenir les vitamines i minerals que ens aporta aquest aliment". 

Aquests aliments us poden ajudar en aquestes setmanes intenses i fer que la vostra memòria estigui del tot preparada. Si us apassiona el turisme, l'hoteleria o la gastronomia i voleu dedicar tot el vostre talent a aquests sectors, heu de conèixer el CETT-UB! Hi trobareu, per exemple, el Grau de Turisme o el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques o els Cicles Formatius, com el de Tècnic Superior en Agències de Viatges i Gestió d'EsdevenimentsTècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració; Tècnic Superior en Direcció de Cuina o Tècnic Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics, entre d'altres.

Al CETT trobaràs moltes oportunitats per al teu futur, descobreix-les! Si voleu saber-ne més, podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: