Logotip de Adolescents.cat

Estan confonent Adele amb aquesta famosa: creus que s'assemblen?

per Redacció, el 29 de juny de 2020 a les 06:00
Adele és una de les cantants més importants dels últims anys: gràcies a la seva poderosa veu ha robat el cor de milions de persones al món. Cançons com Rolling In The Deep, Someone Like You i Hello són només alguns dels seus hits.

Aquestes últimes setmanes, però, la cantant ha estat protagonista a les xarxes socials no per la seva música, sinó pel seu canvi d'aspecte.
 

De fet, aquest cap de setmana s'ha tornat a convertir en tendència després de compartir un parell d'imatges on llueix el mateix vestit que va portar el 2016 al Festival Glastonbury - les podeu veure mes amunt -. 

Unes imatges que van portar als usuaris de Twitter a iniciar una estranya però divertida dinàmica. Tot va començar quan alguns van voler confondre als altres dient que la següent sessió fotogràfica per a Vanity Fair estava protagonitzada per Adele ...
 

La imatge, on hi apareix l'actriu Emily Blunt, va començar a compartir-se en altres xarxes, com Facebook, on va confondre molt més al públic. Vosaltres creieu que s'assemblen?

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: