Logotip de Adolescents.cat

Aquest actor decideix desconnectar d'Instagram

per Redacció, el 24 de juny de 2020 a les 06:00
Fa unes setmanes que Kunal Nayyar va publicar un missatge on explicava que durant un temps es mantindria allunyat de les xarxes socials, i que serien els seus publicistes els que s'encarregarien de mantenir informats els seus seguidors de les novetats professionals.

En el missatge deia "Soc jo dient adéu", encara que també assenyala que no és un adéu definitiu. Tot això es deu al fet que fa uns dies l'actor que va interpretar a Rajesh a la sèrie "The Big Bang Theory" va publicar una imatge on mostrava el seu canvi d'aspecte durant la quarantena. 


El que no esperava era que el seu company de la sèrie, Johnny Galecki (Leonard) fes un comentari cridant-li l'atenció per mostrar alguna cosa més que la seva nova imatge.

Aquí teniu el post on ho explica


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: