Logotip de Adolescents.cat

8 curiositats de l'educació arreu del món que et sorprendran

per Redacció, el 16 de juny de 2020 a les 13:04
Cada país té les seves peculiaritats i aquestes es veuen reflectides en l'educació. Avui us portem algunes curiositats sobre ensenyament, instituts i escoles arreu del món que potser no coneixíeu: 

 


Versió sense playbuzz
A Austràlia es va crear l'Escola de l'Aire per retransmetre les lliçons a través de senyals de ràdio als alumnes que vivien en zones remotes i despoblades. Actualment la majoria d'aquestes classes ja es fan a través d'Internet. 

L'escola més gran del món està situada a l'Índia, es diu City Montessori School i té més de 32.000 estudiants! 

Fins fa uns anys existia una escola situada a 5.022 d'altitud. Es trobava a Pumajiangtangxiang, el Tibet, i es va acabar tancant pel fred extrem i per la falta de subministres a la zona. 

A les escoles hi ha una mitjana de 21 estudiants per classe, tot i que aquesta xifra varia en funció del país. A la Xina, per exemple, és de 40 alumnes i a Rússia de menys de 20. 

Es calcula que la Xina és el territori on els adolescents es passen més estona fent deures. De mitjana dediquen 14 hores a la setmana a les tasques de l'institut. 

Una de les escoles amb menys estudiants del món es troba a Espanya, a Torrecilla de la Abadesa (Valladolid). Només hi van tres alumnes i les normes són una mica diferents: comencen les classes a les 10 del matí, la majoria d'assignatures les fan a l'aire lliure i pràcticament no els posen deures. 

Hi ha països amb assignatures molt peculiars. A Hawaii, per exemple, ensenyen als alumnes a fer surf des que són petits.

Segons les proves PISA, Xina i Singapur són els països on els estudiants reben una millor educació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: