Logotip de Adolescents.cat

6 coses que pots fer per tenir èxit i aconseguir els teus objectius

per Redacció, el 20 de juny de 2020 a les 06:00
Tots tenim uns objectius a la vida. Si bé és cert que no hi ha una fórmula exacta per aconseguir-los, sí que hi ha actituds o pautes que podem seguir per sentir-nos persones realitzades i amb èxit. Almenys així ho asseguren els experts d'Entrepreneur, que donen aquests consells a la gent jove:

 


Versió sense playbuzz
Descobreix que t'apassiona 
Què et motiva? És molt important que a l'hora de pensar en el teu futur et facis aquesta pregunta. Tenir clar que ens apassiona és clau per escollir el nostre camí. I és que, dedicar temps a allò que ens agrada no només ens fa més productius i eficients, sinó també més feliços. 

Experimenta 
Aquest consell va lligat amb l'anterior: descobrir allò que t'apassiona. Per exemple, si t'agrada escriure i també t'encanta fer vídeos, apunta't a cursos o busca més informació sobre aquests àmbits. D'aquesta manera podràs veure què et desperta més interès i també descobrir noves opcions.

Cultiva habilitats que et facin una persona millor 
De vegades invertim poca estona en reflexionar sobre les nostres habilitats personals i aquestes són essencials per comunicar-nos amb els altres amb èxit. Així doncs, procura dedicar part del teu temps en qüestionar aquelles característiques de personalitat que podries millorar i treballa per aconseguir-ho. 

Troba l'equilibri 
Si vols ser productiu i eficient has d'intentar trobar l'equilibri entre la teva ment i el teu cos. Si et satures de feina o no t'organitzes bé, acabes atabalat i les coses no et surten tan bé com et podrien sortir. Per tant, escolta't a tu mateix/a, posa límits i aprèn a establir un ordre. 

Surt de la teva zona de confort 
Obrir la porta a nous camins pot fer certa por, però també et pot conduir a viure experiències inoblidables i enriquidores que et serveixin per a tota la vida. 

Sigues persistent 
No et rendeixis: l'esforç i la constància són claus per assolir els nostres objectius. No renuncis i segur que trobaràs noves formes d'aconseguir el que vols. I és que dels errors també se n'aprèn.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: