Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents ens expliquen com el confinament ha afectat les seves relacions amoroses [VOL.12]

per Redacció, el 15 de juny de 2020 a les 12:35
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 


Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


 



Versió sense playbuzz

14 anys 
Les primeres setmanes el trobava molt a faltar i ens trucàvem molt, però va anar passant el temps i no sé què va passar que em va deixar d'agradar. Vaig tallar amb ell al cap d'un temps perquè no volia fer-li més mal... 

16 anys 
Portava una relació secreta amb un noi i ningú ho sabia. No parlàvem per videotrucada, només per Instagram però era cada dia i teníem converses hot. Vam deixar de parlar-nos fins que un dia vam quedar i les coses van canviar. Després de tant de temps sense veure'ns, ens hem adonat que la nostra relació ha millorat i estem millor que mai. 

18 anys 
La meva parella és de Barcelona i jo sóc d'Osona. Fa 4 anys que anem junts quan ens vam conèixer en un projecte cultural. No havíem estat mai tant temps separats però alhora tan units. Sempre ens hem respectat l'un a l'altre perquè puguem fer les nostres activitats lliurement i no estar pendents d'anar junts a tot arreu, i això és molt positiu. Parlem cada dia per videotrucada i sí, és una putada, perquè fins que Barcelona no estigui a la fase 3 no ens podrem veure. 

13 anys 
Fa uns mesos que estem sortint i ara que hem pogut començar a veure'ns hem quedat, però amb una amiga meva perquè els nostres pares no saben que estem sortint. Crec que ell s'està pillant de la meva amiga. No sé què fer... 

14 anys 
Al principi tot anava bé. Teníem unes ganes de veure'ns immenses. Després van anar passant les setmanes i ell es va tornar un borde de l'hòstia. Com que jo ja no podia més li vaig dir si de veritat volia estar amb mi i em va dir que no ho sabia. Si jo no hagués fet aquell pas, encara estaríem junts. La veritat és que vaig estar malament. 

14 anys 
Al principi de la quarantena estàvem super bé, ens trobàvem moltíssim a faltar, parlàvem moltíssimes hores i sempre teníem tema de conversa i fèiem videotrucada cada dia, era genial. Però cap a finals d'abril ella es va començar a cansar de parlar amb mi, li feia pal i ja no volia ni fer videotrucada. Jo sempre li deia que volia estar com abans però a ella no li venia de gust. Un dia la vaig trucar a la nit i em va deixar. Les primeres setmanes sense ella van ser un infern. 

15 anys 
La veritat és que la meva nòvia i jo sempre ho hem tingut difícil per diferents coses que ens han anat passant. Quan el confinament va començar tot anava súper bé, estàvem més unides que mai, però les coses es van anar torçant, teníem discussions molt grans per tonteries i vam estar a punt de deixar-ho repetides vegades. Actualment, estem a una fase on podem veure'ns cada dia, però ens ha fet molt mal la quarantena, ens hem distanciat i ho hem deixat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: