Logotip de Adolescents.cat

6 sèries noves que no et voldràs perdre aquest estiu

per Redacció, el 20 de juny de 2020 a les 06:00
Aquest estiu les plataformes estrenen noves sèries i temporades. Us portem un recull de les més destacades:
 



Versió sense playbuzz
Las luminarias 
Sèrie ambientada el 1860, en plena febre de l'or a Nova Zelanda. Anna Wetherell és una jove aventurera que viatja des de Gran Bretanya fins a la costa oest de Nova Zelanda per començar una nova vida. Allà coneix Emery Staines, una trobada que desencadena una màgia estranya que cap dels dos pot explicar. Quan la puc veure? A partir del 22 de juny. On la puc veure? HBO.

Dark (temporada 3) 
Aquesta sèrie alemanya ha estat una de les més ben valorades pel públic. L'han comparat amb produccions com "Stranger Things", tot i que cal dir que Dark és força més fosca i té una trama més complicada. I de què va? Doncs després de la desaparició d'un jove, quatre famílies tractaran d'entendre el que ha passat mentre, a poc a poc, es va destapant un estrany misteri.... Quan la puc veure? A partir del 27 de juny. On la puc veure? Netflix. 

Normal people 
La sèrie està basada en una novel·la de Sally Rooney i ens explica la complicada relació entre la Marianne i el Connell. En concret segueix la història d'aquests dos personatges des de la seva adolescència fins a la seva etapa adulta, quan han de sortir de la zona de confort i fer la seva vida de manera independent. Quan la puc veure? A partir de mitjans d'estiu (data encara per concretar). On la puc veure? Starzplay. 

El club de las canguros 
Cinc amigues adolescents obren un negoci per a cuidar nens i nenes...això els portarà a viure històries que mai havien imaginat. Quan la puc veure? A partir del 3 de juliol. On la puc veure? Netflix. 

Little Voice
La sèrie segueix Bess King, una artista que lluita per complir els seus somnis mentre experimenta el rebuig, l'amor i fa front a complicats problemes familiars. Quan la puc veure? A partir del 10 de juliol. On la puc veure? Apple TV+. 

The Umbrella Academy (temporada 2) 
La producció basada en un còmic, explica la història d'un grup de joves amb poders que són adoptats per un milionari. Ja de grans tornaran a casa per resoldre l'assassinat del seu pare. Quan la puc veure? A partir del 31 de juliol. On la puc veure? Netflix.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: