Logotip de Adolescents.cat

Mascareta, gel hidroalcohòlic i prohibició d'accés amb símptomes: les mesures sanitàries a la selectivitat

per NacióDigital, el 9 de juny de 2020 a les 11:07
Els alumnes que s'examinin de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) hauran de dur obligatòriament "en tot moment" mascareta, mantenir la distància de seguretat i rentar-se les mans freqüentment amb gel hidroalcohòlic, així com els professors i la resta de personal.

L'ocupació de les aules serà d'entre una cinquena i una sisena part de la seva capacitat. La comissió organitzadora de les PAU ha presentat un paquet de mesures per garantir la "màxima seguretat" i reduir el risc de contagi de coronavirus. Universitats ha informat també que "es prohibirà l'accés als llocs d'examen a qualsevol persona amb símptomes compatibles amb la Covid-19".Us resumim les mesures:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: