Logotip de Adolescents.cat

Masturbació: 6 trucs per gaudir més de vosaltres mateixos/es

per Redacció, el 10 de febrer de 2021 a les 09:19
La masturbació, a banda de tenir diversos beneficis per a la salut, ens ajuda a conèixer millor el nostre cos i sexualitat. És per això que avui us portem alguns consells de Mashabe per millorar aquest moment d'autoexploració: 

 



Versió sense playbuzz
Canvia de posicions, d'hora i de lloc 
Per tal de sortir de la rutina i augmentar l'erotisme, els experts recomanen provar diferents postures a l'hora de masturbar-nos i també canviar de lloc i d'hora. Fer-ho, a més a més, ens pot fer descobrir posicions que ens facilitin arribar a l'orgasme.

Provar noves maneres d'excitar-nos 
Una altra manera de donar joc a la masturbació és imaginar-nos escenes que fins ara no havíem pensat i utilitzar recursos que no havíem fet servir, com ara llegir o escoltar relats eròtics. De fet, cada cop hi ha més persones que segueixen la tendència de l'audioerotisme. Aquesta consisteix bàsicament en el relat d'històries eròtiques sense imatges. És a dir, són àudios breus, estil podcast, que busquen excitar-nos i estimular els nostres sentits a través de narracions amb contingut sexual. 

Cuida l'ambient 
De vegades, quan ens masturbem ho fem de manera ràpida i sense donar massa importància a l'entorn. Diversos estudis, però, han comprovat que crear un ambient eròtic augmenta el nostre plaer. Així doncs, encendre espelmes, posar música sensual...ens pots fer gaudir més. 

Anar a poc a poc 
Dóna't temps i no sempre vulguis arribar a l'orgasme ràpid. Estimula't a poc a poc, atura't, i torna-hi. Això pot intensificar les teves sensacions i també el plaer que acabis sentint quan assoleixis el clímax. 

Experimenta 
Prova diferents maneres de masturbar-te: mou els dits/mans de diverses maneres, canvia de velocitat i si vols introdueix també alguna joguina sexual. A banda de les parts íntimes, estimula també altres zones erògenes com per exemple els mugrons. Així experimentaràs sensacions diferents.

Pren consciència
Per tal de concentrar-nos en el nostre plaer, una tècnica recomanada és la masturbació mindfulness. Es tracta d'intentar controlar la nostra ment per tal de centrar-nos totalment en l'exploració del nostre cos. El més important és notar els nostres sentits. Escoltar-nos, sentir la nostra respiració, i focalitzar-nos en les sensacions físiques que estem experimentant.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: