Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.11]

per Redacció, el 8 de juny de 2020 a les 11:28
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 


Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.



 



Versió sense playbuzz

18 anys 
El meu nòvio i jo estem passant el confinament junts, va venir a casa meva a passar uns dies i va haver de quedar-se, ja que ell viu lluny i no va poder marxar a causa de l'estat d'alarma. Jo pensava que la convivència seria complicada, ja que no estàvem gens acostumats a estar tant de temps junts però això de conviure plegats ens està ajudant molt i ens està enfortint com a parella. Portem gairebé 2 anys i estem millor que mai. 


18 anys 
He conegut a la meva parella durant aquest confinament a través de les xarxes socials i puc dir que m'he enamorat. Des del primer dia que vam començar a parlar hi va haver una connexió inexplicable en paraules. Com vivim en ciutats (i províncies) diferents encara no ens hem pogut veure físicament tot i que cada dia fem videotrucada diversos cops al dia. No m'ho hauria imagina't mai que em pogués enamorar durant una pandèmia. A més de fer les típiques videotrucades parlant, mirem pelis junts, fem els hobbies alhora, etc. Si la nostra relació està funcionant a través d'una pantalla, quan sigui físicament, estic segura que encara millorarà més.

16 anys
Estic pillada d'un noi des de 1r d'ESO. Mai hem parlat gaire, tot i que hem anat a la mateixa classe 3 anys. L'estiu passat va saber el que sentia per ell i vam dir de deixar-ho com amics però en tornar a l'insti ens evitàvem i no podia estar a prop d'ell. Gràcies al confinament el vaig obrir perquè sentia que no havíem acabat bé i necessitava aclarir-ho tot i ara estic súper bé per haver deixat les coses clares, però sé que quan el vegi em tornaré a trencar. 

16 anys 
Ara que ja estem a la fase 2, ja ve a casa i ens veiem amb normalitat i cada dia en truquem. Si que el principi quan fèiem videotrucada i ell ja volia penjar perquè estava cansat de treballar, jo m'enfadava perquè era el meu moment preferit del dia. Però ho vam solucionar ràpidament. Aquest confinament ens ha ajudat a respectar-nos mútuament i adornar-nos que volem estar amb l'altra persona. 

16 anys 
Ja abans del confinament no acabava de funcionar. Durant la quarantena no fèiem gaires trucades ni parlàvem cada dia. Dues setmanes després d'estar tancats a casa el vaig voler deixar i just quan li anava a dir em va deixar ell. 

14 anys 
Abans del confinament tenia un amic amb qui gairebé érem nòvios. Anàvem junts a teatre i cada dia que en fèiem ens ho passàvem molt bé junts. Els primers dies gairebé no vam parlar i ho vaig passar força malament. Ara els últims dies li vaig dir que l'estimava molt i que el trobava a faltar i ha fet un canvi. Ara m'escriu cada dia. El problema és que viu en un altre poble i gairebé no ens podrem veure aquest estiu. Havíem d'anar junts de colònies però s'han suspès. 

15 anys 
Des de principi de curs que m'agradava un noi. Em vaig començar a pillar per ell, érem molt amics, ell sabia que em molava però feia com si res. Fins que dues setmanes abans del confinament em va dir que jo també li molava i vam començar a sortir. Estàvem molt pillats i tal i al principi de la quarantena parlàvem molt i fèiem videotrucada totes les nits fins que uns dies després vam començar a parlar menys i a no fer videotrucada. Jo vaig parlar amb ell per si li passava alguna cosa però em va dir que no. Fins que un dia em va dir que m'havia de dir una cosa i al dia següent em va deixar. La cosa és que jo durant aquella setmana m'havia plantejat donar-nos un temps per aclarir les coses, però no ho vaig fer per por a perdre'l i encara no sé per què m'ha deixat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: