Logotip de Adolescents.cat

Xoc mundial pel que diu Anonymous sobre les morts de famosos com Avicii i Paul Walker

per Redacció, el 1 de juny de 2020 a les 16:31
Avui segurament heu vist que Avicii i Paul Walker eren trending topic a Twitter. El motiu són els documents que ha filtrat Anonymous i segons els quals aquests, i altres famosos, haurien mort assassinats i no en accidents o en suïcidis. 

El grup de hackers ha decidit difondre aquestes i altres informacions per carregar contra el govern dels Estats Units, al qual responsabilitzen del racisme policial que hi ha al país, segons assenyalen diversos mitjans.

  Segons Anonymous famosos com Paul Walker, Chris Cornell i Chester Bennington van ser assassinats perquè coneixien informació comprometedora d'alguns polítics i empresaris. Per exemple, alguns d'ells havien assistit a festes on Donald Trump i Jeffrey Epstein havien abusat presumptament de menors. Així doncs, els haurien matat perquè aquestes informacions no sortissin a la llum.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: