Logotip de Adolescents.cat

Dues sèries romàntiques que estan triomfant arreu del món i no et voldràs perdre

per Redacció, el 29 de maig de 2020 a les 10:03
Aquesta setmana s'ha entrenat a HBO una de les sèries romàntiques més esperades de l'any: Love Life. La producció, que de moment compta amb una temporada de 10 capítols, està protagonitzada per Anna Kendrick, coneguda pels seus papers en films com Dando la nota o Un pequeño favor. 

I de què va? Love Life ens mostra el "viatge de l'amor": des de la primera relació fins a aquella que creiem definitiva. És doncs, una reflexió sobre com canviem i evolucionem en funció de les persones que ens anem trobant pel camí. 

 

Aquesta, però, no és l'única sèrie sobre amor que arriba a les plataformes. Aquest estiu també s'estrenarà Normal People, una de les històries amb més bones crítiques d'aquest 2020. La sèrie, que ja s'ha pogut veure en alguns països, està basada en una novel·la de Sally Rooney, i ens explica la complicada relació entre la Marianne i el Connell.


En concret segueix la història d'aquests dos personatges des de la seva adolescència fins a la seva etapa adulta, quan han de sortir de la zona de confort i fer la seva vida de manera independent. 

Actualment encara no hi ha una data d'estrena exacta per aquesta sèrie, però tot apunta que no trigarà massa en arribar a Starzplay.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: