Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la millor sèrie de Netflix, segons Rotten Tomatoes

per Redacció, el 18 de maig de 2020 a les 09:44
Quina és la millor sèrie de Netflix? Aquesta és la pregunta que el famós portal de cinema i sèries Rotten Tomatoes va fer als seus usuaris fa unes setmanes. Per tal que els lectors poguessin donar la seva opinió, el web va crear una extensa enquesta on qui ho volgués podia votar la seva producció preferida. 
 

Doncs bé, ja se saben els resultats i segurament et sorprendran. I és que Dark ha estat triada com la millor sèrie de la història de Netflix. La producció s'ha imposat a Black Mirror, Stranger Things, The Crown, Mindhunter i Peaky Bilnders, que han quedat finalistes. 

L'has vista? Estàs d'acord amb les votacions? En l'enquesta de més avall pots dir-nos quina és per tu la millor sèrie de Netflix.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: