Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són 9 de les millors sèries d'aquest any

per Redacció, el 23 de maig de 2020 a les 06:00
Aquest 2020 s'han estrenat moltes sèries noves. Algunes no han tingut gaire èxit, però d'altres en canvi han estat molt ben acollides pel públic. Us deixem amb algunes de les produccions noves més ben valorades fins al moment:
 


Versió sense playbuzz
Devs 
Una enginyera informàtica investiga els secrets d'un departament de la seva empresa, ja que creu que guarda alguna relació amb la desaparició del seu nòvio. On la puc veure? HBO. 

Unorthodox
Una jove jueva ortodoxa abandona un matrimoni concertat a Nova York i marxa a Berlín, on viu la seva mare. La història s'inspira en les memòries de Deborah Feldman en les quals explica com va fugir d'una estrica comunitat religiosa quan era jove. On la puc veure? Netflix.

Mrs. America 
La sèrie se centra en Phyllis Schlafly, una famosa política nord-americana que es va oposar al projecte de llei que garantia la igualtat entre homes i dones. En la producció podrem veure la lluita entre ella i el moviment feminista. On la puc veure? HBO. 

Upload
Comèdia de ciència-ficció que ens trasllada a un futur on els humans poden decidir tenir una vida virtual quan estan a punt de morir. On la puc veure? Amazon Prime Video. 

Drama
Drama explica la història de l'Àfrica (Elisabet Casanovas), una jove amb feina precària que viu en un pis compartit i veu com la seva vida canvia radicalment quan descobreix que s'ha quedat embarassada i no sap de qui. On la puc veure? Playz. 

Esta mierda me supera 
Una adolescent afronta els seus problemes personals al mateix temps que descobreix que té misteriosos poders. On la puc veure? Netflix. 

Rétame 
Aquesta sèrie adolescent relata com la vida d'un grup d'animadores canvia per complet amb l'arribada d'una nova entrenadora. On la puc veure? Netflix. 

Yo nunca 
Una comèdia adolescent que explica el pas a la maduresa d'una jove que viu als Estats Units. Està inspirada en l'experiència de Mindy Haling, productora i guionista de la sèrie. On la puc veure? Netflix. 

Outer Banks 
En una illa de rics i pobres, un noi compta amb l'ajuda dels seus tres millors amics per buscar un llegendari tresor vinculat a la desaparició del seu pare. On la puc veure? Netflix.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: