Logotip de Adolescents.cat

Mor la famosa estrella de Youtube Corey La Barrie

per Redacció, el 13 de maig de 2020 a les 10:08
Avui s'ha sabut que el tatuador Daniel Silva, que va aparèixer en el programa de televisió Ink Màster (Mestres de la tinta), ha estat detingut per assassinat després de la mort de l'estrella de YouTube Corey La Barrie en un accident de cotxe.

Segons explica el portal TMZ, els fets van passar diumenge quan Daniel Silvia i Corey La Barrie van perdre el control del cotxe en què circulaven i van sortir de la carretera. Daniel Silva, que conduïa l'automòbil, es va intentar fugar després de l'accident, però va acabar sent detingut. 


Corey La Barrie acumulava més de 44 milions de reproduccions totals a YouTube i tenia més de 300.000 subscriptors.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: