Logotip de Adolescents.cat
sèrie

S'acaba d'estrenar una nova sèrie adolescent i té molt bones crítiques

per Redacció, el 12 de maig de 2020 a les 09:36
HBO ha estrenat aquest maig una sèrie adolescent que està rebent molt bones crítiques: Betty. Aquesta ficció, basada en la pel·lícula Skate Kitchen, explica la història d'un grup de noies apassionades de l'skateboarding que lluiten per destacar en un ambient masculinitzat.

La sèrie, però, no tracta només problemes com el sexisme, sinó també temes típics de l'adolescència, com la cerca d'un mateix/a o el descobriment de la sexualitat. De fet, hi ha moltes persones que ja l'han comparat amb Euphoria, tot i que Betty sigui més còmica que la història protagonitzada per Zendaya. 

Així doncs, si no sabeu quina sèrie començar, aquesta producció d'HBO pot ser una molt bona opció. Us deixem amb les seves protagonistes:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: