Logotip de Adolescents.cat
consells pel confinament

7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.7]

per Redacció, el 11 de maig de 2020 a les 13:01
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 
Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.



 



Versió sense playbuzz

17 anys 
Ja ens és complicat veure'ns de normal per tema horaris. D'aquí poc farà més de 2 mesos que no ens veiem de debò. Teníem pensat passar el cap de setmana juntes, tot seguia en marxa i no ens importava massa el "confinament voluntari" dels primers dies. Però ara s'està fent molt llarg. Ens comuniquem per whats, trucada o facetime, òbviament tampoc tenim uns grans temes de conversa, ja que no ens passen gaires coses noves a la nostra vida. 

13 anys 
Resulta que fa uns dies li vaig dir al meu nòvio que havia estat parlar amb el seu ex i es va enfadar. Uns dos dies després em vaig enterar que ell també va estar parlant amb la seva ex (que casualment és amiga meva i la conec) i dient-li que se la menjaria a petons i que si volia quedar quan acabés la quarantena...Ens vam discutir i em va prometre que no ho tornaria a fer més, però encara queda molta quarantena per endavant i no sé si sortiré amb parella d'aquí. 

16 anys
És un noi que vaig conèixer fa relativament poc. Quan va començar la quarantena em va obrir per Instagram i vam començar a parlar. El tio és super original i em torna tonta amb el que em diu i amb les ganes que tinc de veure'l. El problema és que viu força lluny però ara quan s'acabi això de la quarantena espero poder quedar. A més que m'està ajudant a oblidar al tio del que estic pillada des de fa dos anys. Fem trucada cada dia i m'encanta. 

16 anys
Parlem molt per WhatsApp i ho portem prou bé, ja que abans de tot això només ens veiem 1 cop cada dues setmanes per temes d'estudis i feina. Tot i així són inevitables algunes rallades tontes ja que estem a punt de fer 1 any i ho passarem separats. Ell cada nit m'envia una frase romàntica per no perdre la màgia jajajaja.

17 anys 
Està sent una merda. Estem a la corda fluixa perquè ell no és gens romàntic i jo sempre malinterpreto les coses. Ara mateix no estem en una relació però tampoc som 'lliures'. Només vull que tot això s'acabi per tornar a veure'l i solucionar les coses. 

16 anys
Ja portàvem com 5 mesos i fa com 2 setmanes em va deixar. La veritat és que he vist que no li importava tant com ell em deia. Ja no parlava amb mi mai. Jo parlava més amb els seus amics que amb ell. Però la veritat és que ho he portat força bé i m'esperava que m'afectaria més.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: