Logotip de Adolescents.cat
educació

Quan és la preinscripció als centres educatius? Tot el que has de saber

per NacióDigital, el 7 de maig de 2020 a les 16:08
La preinscripció escolar de l'ESO es farà finalment entre el 13 i el 22 de maig, segons ha informat el Departament d'Educació. A partir del 13 es podrà fer de forma telemàtica, que es pretén que sigui majoritària, però es reservarà del 19 al 22 per fer-la presencial amb cita prèvia per a les famílies que no puguin telemàticament.

Per als ensenyaments postobligatoris serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat, del 2 al 8 de juny per a cicles de grau mitjà d'FP i d'arts plàstiques i del 10 al 17 de juny en el cas dels cicles de grau superior d'FP i d'arts plàstiques i disseny. Pera la preinscripció presencial es recomana que hi vagi una sola persona, amb la documentació preparada i mascareta i guants.


Davant de la pandèmia, Educació promou la preinscripció telemàtica i per això el tràmit es podrà fer tot online. S'elimina així la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària, ja sigui escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Les famílies que no disposin dels mitjans necessaris per fer-ho d'aquesta manera podran anar-hi presencialment al centre entre el l'19 i el 22 de maig però demanant cita prèvia al que han escollit en primera opció. Per fer-ho, hauran de trucar per telèfon o a través d'Internet.


La cita prèvia serà accessible des dels portals de cada centre i des del web del Departament d'Educació durant les 24 hores del dia. Cada centre determinarà el seu horari d'atenció al públic i en un lloc visible dels portals inclouran la informació sobre aquest, el correu electrònic, el telèfon i l'eina de cita prèvia.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: