Logotip de Adolescents.cat

Suma't al repte solidari de la UVic per recaptar fons per a la campanya #JoEmCorono

per Redacció, el 7 de maig de 2020 a les 14:32
La UVic està preparant un repte solidari esportiu per recaptar fons per combatre el coronavirus, que tindrà lloc el diumenge 10 de maig. Es tracta de celebrar una jornada esportiva i solidària que destinarà tots els diners obtinguts al projecte #JoEmCorono, que lideren els doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà. 

La jornada tindrà lloc de les 11h del matí a les 13h del migdia. Totes les persones que hi vulguin participar, tant de dins com de fora de la Universitat, hauran de fer una aportació en forma d'inscripció i realitzar l'activitat esportiva que més els agradi, enregistrar-la o fotografiar-la, i penjar-la a les seves xarxes socials amb el hashtag #RepteSolidariUVic. 


Qualsevol activitat és vàlida, com ara córrer, anar amb bicicleta, pujar escales, ballar, jugar a tenis de taula, fer una classe de zumba o simplement caminar. Si us voleu inscriure ho podeu fer en aquest enllaç http://reptesolidariuvic.cat i l'aportació mínima és de cinc euros.

Els inscrits rebran per correu electrònic un dorsal amb el lema de la campanya que, si volen, podran portar mentre facin l'activitat física. Durant la jornada de diumenge es portarà a terme un programa en directe presentat pel periodista Jordi de Planell, del programa Preguntes Frequents de TV3 i exalumne de la UVic, que es podrà seguir pels canals de Youtube, Facebook i Linkedin de la Universitat. També se'n farà ressò des dels comptes de Twitter i Instagram, així com des de la web de la UVic (www.uvic.cat). 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: