Logotip de Adolescents.cat
per l'avorriment

7 curiositats que potser no sabies sobre una de les històries adolescents més famoses

per Redacció, el 6 de maig de 2020 a les 11:28
Aquesta setmana s'ha conegut una de les notícies més esperades pels fans de Crepúsculo: hi haurà nou llibre de la saga. L'autora dels llibres, Stephenie Meyer, ha explicat que la novel·la sortirà el 4 d'agost i que es titularà Sol de mitjanit. És per això que avui us portem algunes curiositats sobre els llibres i les pelis d'aquesta famosa història:

 


Versió sense playbuzz
En un principi l'actor que havia d'interpretar Edward Cullen era Henry Cavill, conegut pel seu paper a Los Tudor. Finalment, però, l'equip del càsting va triar Robert Pattinson perquè semblava més jove, i per tant, tenia més similituds amb el personatge, que en la primera entrega té 17 anys.

Kristen Stewart tampoc era la primera de la llista per posar-se en la pell de la Bella. L'actriu que havia de donar vida a la jove era Emily Browning. L'autora dels llibres, però, es va enamorar de la interpretació de Stewart durant els càstings i va demanar a l'equip de la pel·lícula que fos una de les protagonistes del film. 

La vocació musical de Robert Pattinson es fa evident en molts moments de les pel·lícules. Per exemple, és l'autor de la peça Bella's Lullaby.

Stephenie Meyer, autora dels llibres, apareix com a extra en alguns moments de les pel·lícules, com l'escena del bar on mengen la Bella i el seu pare.

Alguns dels actors de Crepúsculo han confessat que no els va agradar gaire el seu personatge. Aquest és el cas d'Anna Kendrick que, abans que s'acabessin d'estrenar totes les pel·lícules, va assegurar que la Jessica, la noia que interpretava, li semblava idiota i no li queia bé. 

Quan el Carlisle cura la ferida de la Bella a Lluna nova, tira les venes plenes de sang en un bol i les crema. La idea és que aquesta imatge s'assemblés a la flor de la portada del llibre. 

El vestit que porta la Bella al ball de graduació va valer només 20 dòlars. Hi ha moltes botigues que van imitar el disseny i el van posar a la venda perquè les persones que volguessin se'l poguessin comprar.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: