Logotip de Adolescents.cat
consells pel confinament

7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.7]

per Redacció, el 4 de maig de 2020 a les 14:58
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 
Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.



 



Versió sense playbuzz


15 anys 
Això del confinament en una p*****. Si ja quasi no em parlava amb la persona que m'agrada quan la veia cada dia al cole, ara que estic tancada a casa encara ho faig menys i a sobre em ratllo mirant el seu insta.

16 anys 
Doncs sincerament havíem començat a parlar més l'última setmana abans del confinament i divendres que suposadament teníem classe li anava a demanar el seu número per quedar. Però després va passar tot i ja no hem parlat més. 

15 anys
Crec que si hagués passat una setmana més, hauria aconseguit alguna amb aquella persona però per culpa del confinament ens hem quedat estancats i ara gairebé no parlem :( 

17 anys 
Tot just passàvem per un dels millors moments que havíem tingut fins que va començar el confinament i vaig pensar que parlaríem molt més per WhatsApp, ja que els dos tindríem més temps. M'he adonat que el confinament ha fet que deixi de parlar amb ell i també he vist que no li importava tant com deia. 

17 anys 
Hi ha dies de tot: de vegades parlem més, de vegades menys, hi ha dies que estem més tristos, etc. Primer molt bé però últimament ens hem "discutit" per "tonteries". Em ratllo per merdes i el fet de no veure'ns ho fa més difícil tot. Vull que s'acabi tot això ja i espero veure'l aviat perquè comunicar-nos pel mòbil només porta malentesos i ratllades. 

15 anys
Havia començat alguna cosa amb una noia. Ja ens havíem liat i tot això però amb el confinament m'estressa estar tota l'estona parlant i no em ve gens de gust. Però a més, he conegut a una altra noia (que era la meva crush de fa molt) i hem començat a parlar molt i ens "molem" (entre cometes perquè no ens coneixem molt encara). No sé què fer i estic molt angoixada per aquesta situació. 

16 anys 
Tot aquest any ho he passat molt malament. Em vaig enamorar bojament del meu nòvio i als 5 mesos em va posar les banyes i tractar molt malament. Ara ja han passat 4 mesos i estic molt millor, crec que això d'estar confinada m'ajudarà a curar el mal que em va fer. Quan surti tindré més forces, seré més feliç i estaré més oberta.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: