Logotip de Adolescents.cat
sèries i pelis

4 pelis que no són noves, però que estan triomfant a Netflix aquests dies

per Redacció, el 4 de maig de 2020 a les 12:48
Netflix ha aprofitat el confinament per rescatar pel·lícules estrenades fa anys i posar-les a disposició del públic. Algunes no han tingut massa èxit, però altres estan triomfant i s'han convertit en alguns dels films més vistos de la plataforma. Us deixem amb algunes d'elles:

 


Versió sense playbuzz
Code 8
Se centra en la història d'un home amb poders especials que s'enfronta a la policia després de cometre un delicte inesperat.

Un pequeño favor
L'Stephanie (Anna Kendrick), una jove bloguera, es desespera quan la seva amiga Emily (Blake Lively) desapareix un dia sense deixar senyals. La jove la intentarà trobar amb l'ajuda del seu marit, Sean (Henry Golding). 

Disobedience 
Una dona que es va criar en una família ortodoxa retorna a casa seva després de la mort del seu pare. La jove es començarà a fixar en una amiga de la seva infància i això generarà polèmica en el seu entorn. 

Ayer no termina nunca 
Després de cinc anys sense veure's, una parella es retroba a Barcelona i reviu moments del passat que deriven en pors, anhels i retrets.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: