Logotip de Adolescents.cat
PER L'AVORRIMENT

Moltes famoses s'uneixen al repte més impressionant del moment

per Adolescents.cat, el 4 de maig de 2020 a les 10:31
Fins i tot amb una epidèmia mundial, les estrelles de Hollywood no passen desapercebudes. Algunes ja es van ajuntar per cantar “Imagine”, altres van fer classes de cuina a distància. 

L’última acció que han fet algunes estrelles femenines de Hollywood és impressionant. Es coneix com el “Boss Bitch Fight Challenge” i hi han participat actrius com Cameron Diaz, Margot Robbie, Drew Barrymore o Scarlett Johansson.


La idea del vídeo és de Zoë Bell, cineasta que sovint treballa amb Quentin Tarantino i va ser la doble especialista d’Uma Thurman a “Kill Bill”. I si us mireu el vídeo ho entendreu, ja es veuen a totes les actrius internacionals amb actrius especialistes de cinema d’acció en una seqüència perfectament lligada de caigudes, cops i cares de dolor. Es van passant el relleu i l’efecte és brutal! 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: