Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 9 de maig de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?


 


Versió sense Playbuzz:

Es considera que el nom de Jessica va ser inventat per Shakespeare. I és que el primer personatge del món amb aquest nom apareix en una de les seves obres, El mercader de Venècia.

L'animal que més dorm és el Koala...de mitjana es passa 22 hores al dia descansant. 

Madagascar és l'illa més antiga del món. Segons el llibre dels Rècord Guiness va prendre forma fa més de 80 milions d'anys. 

Matt Le Blac, conegut pel seu paper de Joey Tribbiani, només tenia 11 dòlars al compte corrent quan va començar a rodar Friends. Les dues últimes temporades de la sèrie guanyava gairebé 1 milió de dòlars per capítol! 

La Casa de Papel ha estat la sèrie de ficció més vista de Netflix aquest abril.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: