Logotip de Adolescents.cat

​7 coses que només et passen amb el teu millor amic o amiga

per Redacció, el 1 de maig de 2020 a les 11:27
Hi ha relacions d'amistat amb una connexió tan bèstia, que moltes vegades no fan falta ni les paraules per saber què pensa l'altra persona o com se sent. Repassem algunes d'aquestes coses:

 



Versió sense Playbuzz:

Teniu unes bromes internes que us poden fer plorar de riure i que ningú més és capaç d'entendre. És per això que algun cop us han mirat amb cara de "i aquestes perquè riuen ara?"

Us coneixeu tant, que quan ell/a t'està explicant alguna cosa i intenta obviar alguns detalls per no dir-te una mentida, li notes de seguida i, evidentment, t'ho ha d'acabar explicant tot, tot i tot.

Hi ha certes persones que odieu conjuntament amb totes les vostres forces i no podeu evitar llençar-vos una mirada amb cara de fàstic quan alguna d'elles passa pel vostre costat. No fan falta les paraules...

Aquesta és la teva cara quan algú diu millor amiga a la teva millor amiga...

Sempre et pregunten pel teu millor amic o amiga quan et veuen sol/a. Com si no poguéssiu fer coses també per separat...

Davant seu és dels pocs llocs on ets 100% tu mateix/a i podeu arribar a fer i dir coses que mai faríeu davant de ningú més.

Teniu una manera de comunicar-vos més ràpida i efectiva que el Whatsapp; la mirada. Molts cops en teniu prou per saber què esteu pensant.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: