Logotip de Adolescents.cat
sèries

6 sèries noves per començar aquest maig

per Redacció, el 1 de maig de 2020 a les 06:00
Aquest maig arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions que s'estrenen:

 



Versió sense playbuzz


Upload 
Comèdia de ciència-ficció que ens trasllada a un futur on els humans poden decidir tenir una vida virtual quan estan a punt de morir. Quan la puc veure? A partir de l'1 de maig. On? Amazon Prime Video.

Betty
Sèrie basada en la pel·lícula Skate Kitchen. Explica la història d'un grup de noies apassionades de l'skateboarding que lluiten per destacar en un ambient masculinitzat. Quan la puc veure? A partir del 2 de maig. On? A HBO. 

Valeria 
Valeria, basada en les novel·les d'Elisabet Benavent, és una escriptora en crisi, tant per les seves novel·les com pel seu marit i la distància emocional que els separa. La jove busca refugi en les seves amigues, les quals també estan plenes de dubtes. Quan la puc veure? A partir del 8 de maig, On? Netflix. 

La innegable verdad 
La sèrie segueix les vides paral·leles de dos germans bessons repassant diverses etapes de la seva trajectòria: infància, joventut i maduresa. Quan la puc veure? A partir de l'11 de maig. On? HBO. 

White Lines 
El cadàver d'un famós DJ de Manchester apareix 20 anys després de la seva misteriosa desaparició. La seva germana tornarà a Eivissa per investigar el que va passar i descobrirà un pertorbador món de discoteques ple de mentides i enganys. Quan la puc veure? A partir del 15 de maig. On? Netflix. 

Control Z
La trama comença quan un hacker revela els secrets d'un grup d'estudiants. La Sofia, una alumna tímida i que passa desapercebuda, començarà una carrera a contrarellotge per descobrir qui és el ciberdelinqüent que està atacant els seus companys. Quan la puc veure? A partir del 22 de maig. On? Netflix.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: