Logotip de Adolescents.cat
consells

5 consells per cuidar els teus cabells durant el confinament

per Redacció, el 2 de maig de 2020 a les 06:00
Segons expliquen a El País diversos dermatòlegs i experts en la cura dels cabells, l'estrès derivat del confinament pot malmetre la nostra melena. I és que els nervis i l'angoixa provoquen que els cabells ens caiguin amb més facilitat i també que estiguin més greixosos. És per això que recomanen seguir certes rutines per cuidar-los.

 


Versió sense playbuzz
Fer esport
Com hem dit, l'estrès malmet els cabells, és per això que els experts recomanen fer exercici físic i així alliberar tensions. És important que dediquem una part del dia al nostre cos i a relaxar-nos.

Rentar-nos els cabells amb freqüència
El confinament pot fer que no passem tan sovint per la dutxa i, per tant, que no rentem els nostres cabells durant dies. Tot i que no sortim al carrer, la nostra melena continua acumulant brutícia i per això és aconsellable mantenir una higiene adequada. Els experts recomanen rentar-se els cabells un mínim de tres o quatre cops la setmana. 

Cuidar l'alimentació 
Mantenir una alimentació saludable ajuda a enfortir els cabells i a millorar el nostre cuir cabellut. En concret es recomana fer una dieta rica en antioxidants i vitamines, és a dir, en fruita i verdures sobretot. 

Evitar pentinats molt ajustats
Les cues i trenes són còmodes i estan de moda, però si són molt ajustades se't debilitaran els cabells fent que et caiguin més. 

Desenredar els cabells per les puntes 
A l'hora de desenredar-nos els cabells, és aconsellable que comencem per les puntes i no per l'arrel, com moltes vegades fem. Així desfarem els embolics més de pressa i no debilitarem tant els nostres cabells. En aquest sentit, els experts també recomanen desenredar-los quan estiguin una mica secs i no just després de sortir de la dutxa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: