Logotip de Adolescents.cat
sèries i pelis

7 pel·lícules sobre aïllament per veure durant el confinament

per Redacció, el 1 de maig de 2020 a les 06:00
L'aïllament social és un dels molts efectes derivats el confinament. Fins fa poc, estàvem acostumats a poder-nos comunicar amb qui volíem, quan volíem i com volíem

Ara, en canvi, les coses han canviat i el contacte amb les altres persones s'ha reduït de manera considerable. Aquesta situació nova, per la majoria de nosaltres, ha estat explorada moltes vegades en el món del cinema. 

S'han fet centenars de pel·lícules sobre l'aïllament social tractat des de diferents perspectives, des d'una soledat escollida per voluntat pròpia fins a una provocada per factors externs. Avui us portem alguns films sobre aquest tema. Amb quin us quedeu? 

 


Versió sense playbuzz
Hacia rutas salvajes
Es tracta d'una pel·lícula inspirada en la història real de Christopher McCandless. El jove, cansat de l'estil de vida que portava, va decidir desprendre's de les seves possessions i posar rumb tot sol cap a la salvatge Alaska. 

Alma Salvaje 
Se centra en la història de Cheryl Strayed, una jove que decideix recórrer més de 1.600 quilòmetres per Amèrica per tal de trobar-se a ella mateixa després d'haver viscut diverses experiències traumàtiques. 

La vida de Pi
Després d'un naufragi enmig de l'oceà Pacífic, un noi es troba atrapat dins una barca salvavides amb un únic supervivent a part d'ell: un tigre de bengala amb qui es veurà obligat a conviure.

Naúfrago
La vida de Chuck Noland, un executiu d'una empresa multinacional, canvia per complet després de patir un accident d'avió i quedar-se aïllat en una illa tropical enmig de l'oceà.

Soy Leyenda
Pel·lícula de ciència-ficció centrada en Robert Neville, l'últim supervivent humà que habita a la Terra després que la resta de la població s'hagi convertit en vampir. L'home haurà de lluitar per no deixar-se atrapar. 

127 horas
Se centra en l'experiència real que va viure Aron Ralston, un escalador nord-americà que el 2003, durant una de les seves excursions, va patir un accident i es va quedar atrapat i aïllat dins una esquerda. 

Moon 
En un futur no molt llunyà, un astronauta viu aïllat durant tres anys en una excavació minera a la Lluna. Quan el seu contracte de feina és a punt d'acabar-se, descobreix un secret terrible que l'afecta de manera directa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: